fbpx

Det viktigste med EasyLife er felleskapet

21 desember 2021

Anita Schwartz (64), Regnskapsmedarbeider, (Asker) Bærum, 2 barn og 1 barnebarn

Anita begynte på kurs i september 2021 og gikk ned over 12 kilo de første månedene av kurset!

– Hva fikk deg til å begynne her hos oss?

«Jeg kjente ikke meg selv igjen, og det hadde blitt for mange kilo ift hva jeg var komfortabel med.»

Det jeg likte så godt med EasyLife var at det var et fellesskap i gruppa. Det er små grupper, slik at man blir forholdsvis godt kjent med hverandre og man lærer mye. Det er enkelt å følge. Det er ikke til å komme unna at det å gå fort ned i vekt i starten og kjenne at kroppen fungerer er utrolig motiverende. Jeg har også lært mye knyttet til varig livsstilsendring.

Jeg jobber mye og det at man kan trene her fra tidlig om morgenen til sent på kvelden alle dager, gjør at jeg får til trening selv i de mest hektiske periodene. Jeg klarer målet om å trene 2-3 ggr/uka.

Jeg må vel si at jeg er udelt positiv til EasyLife! Jeg visste mye før jeg startet, men å få satt det i et system eller inn i noen rammer var så utrolig bra.

Siden jeg jobber så mye, har det ofte vært en del dårlige valg i kostholdet. Jeg kunne spise frokost og lunsj før jobb, også spiste jeg ikke før sen ettermiddag eller kveld igjen. Nå har jeg jobbet hardt for å spise regelmessig som var en av de tingene jeg har strevd mest med. Samtidig vil jeg si at det er kanskje noe av det jeg tror er viktigst for min del, regelmessig måltidsrytme. Nå planlegger jeg måltidene og setter av tid til å spise dem.

Du blir motivert av å gå her

Jeg skal ned litt til, men majoriteten av resten av kurset kommer til å gå med til å stabilisere vekten og finne en rutine som fungerer i mitt liv.

Hvis det er noe jeg anbefaler til de som vurderer å begynne på EasyLife så er det å ikke overtenke. Er du klar for å ta grep og få en endring i livsstilen din så hiv deg ut i det. Du blir motivert av å gå her!

Interessert i å høre mer? Ta kontakt via skjema under

    til toppen