fbpx

Hva er EasyLife?

EasyLife er et langvarig program for deg som skal ned i vekt, gjennom varig endring av livsstil.

Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet.

Med EasyLife går du raskt ned i vekt, noe som motiverer til innsats for å finne en ny og god livsstil. Samtidig blir du fast medlem av senteret i minimum seks måneder. Nedre aldersgrense er 18 år.

Interessert? Trykk på “Kontakt meg” knappen, send en epost til: post@easylifeab.no eller send en sms/ring 46 888 777 for en uforpliktende prat.

EasyLife er ikke et slankekurs, men målet er vektreduksjon og mange går ned svært mye i vekt, særlig i starten. Vel så viktig er det å lære om kosthold, og å komme i gang med regelmessig trening. Dette får du god hjelp og støtte til. Vi tilpasser treningen til ditt nivå. Alt skjer i ditt tempo.

Vi har egne gruppetreningstilbud for våre EasyLife-deltakere om du ønsker å være med på det. Alle får oppfølging av kursinstruktøren sin som hjelper deg å komme i fysisk aktivitet.

EasyLife er et program som hjelper deg til en varig livsstilsendring og bedre helse. Du får veiledning underveis mot dine egne mål innen kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang.

Du er med i en fast gruppe som møtes 18 ganger i løpet av EasyLife-kurset. Trening kommer i tillegg. Du får din egen EasyLife-bok,  hvor alle leksjonene om trening, kosthold og motivasjon er beskrevet.

Hovedhensikten med EasyLife er å få til en varig endring av dine vaner i forhold til mat, trening og tankegang. Helheten og langvarigheten i EasyLife har vist seg å være en nøkkel til et nytt og bedre liv med mer energi, overskudd og livsglede.

Alle som følger EasyLife sin trappetrinnsmodell er garantert gode resultater. I EasyLife-Nytt kan du lese om hvor fornøyde deltakerne over hele landet er. Siden oppstart i 2004, har vi erfart at mange av våre deltakere klarer å holde vekten etter at de er ferdige.

EasyLife  varer i seks måneder er for dem som ønsker å gå ned 10 kilo eller mer.

EasyLife Lettere – varer i 3 måneder og går på ettermiddagen. Dette er for deg som vil ned 3-8 kilo, endre kostholdet og bli mer aktiv.

EasyLife Intensiv – varer i 3 måneder og går på ettermiddagen. Dette er for deg som vil endre kostholdet og bli mer aktiv.

til toppen