fbpx

Om oss

Østfoldbadet er et komplett badeland og moderne fritidsbad med stort utendørsanlegg

– Askim er Norges nye badeby,

skrev Aftenposten i et stort oppslag på nyhetssidene sine for noen år siden.

VG kåret Østfoldbadet til beste badeland i Norge i sin store undersøkelse av 10 anlegg i 2001. Fortsatt er Østfoldbadet det eneste badelandet som har fått terningkast 6 av VG. Siden da har det kommet flere og større bade- og svømmeanlegg rundt om i Norge. Felles for dem alle er at de bruker den samme malen Østfoldbadet ble bygd på som det første, moderne fritidsbadeanlegget. Vi er stolte av at i de to store kundeundersøkelsene Badelandene.no, en interesseorganisajon for ca. 30 anlegg i Norge, har blitt kåret til beste badeland.

Før 2000 var det kun rene svømmehaller og badeland uten svømmebasseng. Østfoldbadet er det første komplette anlegget med svømme- og stupebasseng, terapi/helsebasseng med 34 0C, boble- og massasjebasseng, kaldstamp, familiebassenget med bølger, strømkanal og andre fasiliteter, samt badstuer, klatrevegg og sklier for både tøffinger og små barn. Dessuten har Østfoldbadet vært banebrytere ved å utvikle en fullverdig kafeteria med en bredt sammensatt meny inne i badelandet.

At vi fortsetter å være på topp, fikk vi klar melding om i Norsk Ukeblad nr. 9 i 2009: Østfoldbadet er beste alternativet nær Oslo.

Mer om badets fasiliteter kan du lese her.

Østfoldbadet har en klar visjon:

Trivsel og velvære hver dag på Østfoldbadet

Vi ønsker å sette brukeren i fokus hele tiden. For oss er sikkerhet, service, renhold og fortløpende vedlikehold av anlegget viktig. Det betyr ikke at vi ikke kan gjøre feil, og at tekniske utfordringer kan gjøre at anlegget ikke fungerer optimalt hele tiden. Likevel har vi ambisjoner om å fortsette å være ledende i bransjen, selv etter snart 20 års drift.

Vi håper du som gjest, finner deg vel til rette i vårt anlegg. Vi som arbeider her er stolte av Østfoldbadet. Vi ønsker å utvikle oss videre både som anlegg og servicepersonell. Derfor er vi takknemlig for tilbakemeldinger og gode råd. Det gir inspirasjon til å gjøre vårt arbeid enda bedre i fremtiden.

til toppen