Ellen Hannevold

Ellen Hannevold

Bærum Kommune

Det var blitt for mye av MEG!

Jeg gikk på et EasyLife-kurs for mange år siden og det hjalp meg veldig mye, både ned i vekt og i gang med trening. Etter endel år så begynte kiloene å snike seg på pga endringer i hverdagen som jeg ikke klarte i tilpasse meg. Etter mange halvhjertede forsøk innså jeg at det var EasyLife som var løsningen.

Astri Aune

Astri Aune

Resepsjonist, Asker Panorama

Fikk bedre helse og livsgleden tilbake, takket være EasyLife Asker & Bærum!

-Jeg følte jeg hadde prøvd «alt» inntil jeg oppdaget EasyLife. Nå kom resultatene jeg har kjempet for å oppnå i over 18 år. og de kom FORT!
Anne C. F. Berntsen

Anne C. F. Berntsen

Eier og daglig leder, Studio Hårfin AS

«Alle kan ikke passe i den samme formen»

– Det fine med EasyLife er at alle blir møtt der de er. De er flinke til å se hvert medlem som individer som alle har samme målet, men veien dit er forskjellig.

Thomas Geiner Tellefsen

Thomas Geiner Tellefsen

Ganske Enkelt AS

«Jeg har slanket meg mange ganger, men nå har jeg lagt om livsstilen!»

– Jeg har gjort dette med kona, Siri, og det har vært utrolig fint å gjøre dette sammen. EasyLife Asker & Bærum har kompetanse og engasjement som gjør det mye lettere å få de varige resultatene jeg ønsker.

Jeanette Davik

Jeanette Davik

Exclusive Networks Norway

«Jeg hadde lenge hatt lyst til å ta grep om egen helse og kosthold, men det var da jeg så mammas resultater at jeg virkelig ble inspirert til å ta steget! Jeg har ikke angret et sekund!»

Siri Geiner Tellefsen

Siri Geiner Tellefsen

Ringnes AS

«Overskudd! Jeg har fått så utrolig mye overskudd! Både til hverdagen, men også helger og aktiviteter med barna. Enda viktigere er at jeg har fått overskudd til å ta vare på meg selv!»