Hege Dalsveen

Hege Dalsveen

Overlege, Blakstad Sykehus

Å hjelpe andre, er noe annet enn å hjelpe seg selv!

– Selv om jeg er psykiater og jobber med å hjelpe pasienter hver dag, oppdaget jeg at det er noe annet å hjelpe seg selv enn å hjelpe andre. Jeg hadde ikke klart det jeg har klart nå, uten EasyLife, påstår overle-gen ved Blakstad, Hege Dalsveen.
– Jeg har vært overvektig helt siden barndommen, men det var først da jeg begynte på EasyLife, med en instruktør som følger meg opp hele tiden, at jeg virkelig begynte å få resultater.
– Her får du alltid hjelp, samholdet i gruppene er utrolig og treningene er tilpasset ditt eget nivå.

"Broom-Benny" Christensen

"Broom-Benny" Christensen

Journalist i bilredaksjonen til TV2

EasyLife er mer enn bare trening!

-Her er vi en ”familie” som støtter hverandre

EasyLife handler ikke bare om trening, men om kosthold, veiledning og støtte. EasyLife-sentrene tilbyr så utrolig mye mer enn kun trening. Her har man muligheten til å gjøre mye annet som fjellturer, medlemskvelder og lærerike treningsturer til Foca (se bilde) i Tyrkia hvor vi trener og lærer mer om mat i en nydelig atmosfære.

Jeg gikk ned mange kilo på Grete Roede kurs for en del år siden. Men etter at jeg avsluttet kurset, hadde jeg problemer med å holde vekten. Kiloene kom snikende på igjen og endringen var ikke varig. Jeg forsto at noen litt mer omfattende enn 8 ukers kurs måtte til og tok kontakt med Drammen EasyLife Senter. Her traff jeg instruktøren, Thomas Gusdal, og ikke lenge etter var jeg i gang.

Rune Bakos

Rune Bakos

Offshore arbeider

”Du får seks måneder på deg til å gå ned i vekt og redusere midjemålet ditt, ellers mister du sertifiseringen din og dermed jobben” Dette var beskjeden Rune Bakos fikk fra legen sin ved en rutinekontroll. ”Han sa det egentlig rett til meg, at jeg var for tjukk og hadde for stor mage. Det er nemlig klare regler for oss som jobber på oljeplattform om hvor mye vi kan veie og hvor mye vi kan måle rundt midjen. Jeg var klart over den grensen. Legen ga meg likevel en siste sjanse til å redde jobben. Du får seks måneder på deg til å gå ned i vekt og redusere midjemålet ditt, sa han til meg. Så du kan godt si at jeg fikk seks måneder på nåde, forteller Rune, som kjørte rett fra legekontoret og bort til inngangsdøren på MyLife Livsstilssenter for å begynne med EasyLife”

Idol-Steffen

Idol-Steffen

Musiker

Jeg har lært mye gjennom EasyLife, ikke minst at forholdet mellom inntak og forbruk er avgjørende for vekta.
– Jeg nådde målet mitt om å komme ned på 110 kilo. Dermed hadde jeg gått ned 52 kilo.
Grete (72) og Tov-Egil (73)

Grete (72) og Tov-Egil (73)

Pensjonert

Vi var lenge klar over at vekten var for høy og at den fysiske formen var for dårlig. Men, opptakten til kursstart på EasyLife i Drammen ble mer dramatisk enn forventet.

Tre dager før kurset startet fikk jeg, Grethe, blodpropp i ben og lunger, og ble innlagt på sykehuset. Det gikk heldigvis bra, og vi har oppnådd flotte resultat.

Grethe gikk ned 16 kilo og Tov Egil 14 kilo i løpet av tre månedene.

Vi har lært mye om kosthold og dette gjør at vekten holder seg stabil.

Vi hadde omtrent ikke rørt oss på mange år, men nå trener vi to-tre ganger i uken på EasyLife i Drammen. Vi har også fått inspirasjon til å gå turer hjemme på Berger.

Ann Kristin Nilsen (41)

Ann Kristin Nilsen (41)

Siden kursstart i februar 2017 har Ann Kristin (41) fra Sande, utenfor Drammen, mistet drøyt 40 kilo, og livet er bokstavelig talt lettere som følge av vekttapet.

Som jenter flest jeg prøvd mange «slankekurer», men dette ga aldri varige resultater. Desillusjonert og oppgitt gikk det så langt at jeg følte at det var «nå eller aldri». Jeg vurderte slankeoperasjon, men heldigvis ble EasyLife gitt en sjanse isteden.

JEg slet veldig med knærne i flere år. Nå slipper jeg daglige plager, for mye av smertene har blitt borte gjennom målrettet trening. En lettere kropp har også hatt masse å si, for jeg mener de vonde knærne skyldtes høy vekt gjennom mange år.

Pål Skagen

Pål Skagen

Miljøterapeut

Jeg gikk på kurs i tre måneder ved Drammen EasyLife Senter i 2011. I løpet av kurset gikk jeg ned 17 kilo og la om livsstilen min. Jeg lever fortsatt i store trekk som før jeg gikk på kurs, men nå planlegger jeg dagene og ukene mine. Som turnusarbeider har dette med planlegging vært veldig viktig for å lykkes. Jeg føler ikke jeg ofrer noe i forhold til livet jeg levde før, jeg er bare 17 kilo lettere og litt mer ”tilstede” når jeg tar valg i hverdagen. Jeg drar fortsatt på fotballturer med kompiser og jeg koser meg på ferie, men jeg skiller på hverdagene og helg/ferie i tillegg til at jeg ikke slipper alle hemninger når jeg er på ferie nå.

Inger Marie Nilsson

Inger Marie Nilsson

Førskolelærer

Den største overraskelsen var at det faktisk ikke var vanskelig i det hele tatt å gå ned 27 kilo på fire måneder
Maria Ravnvik Nilsen

Maria Ravnvik Nilsen

Konsulent, Statens vegvesen

Da kiloene bare raste av meg ble jeg veldig motivert til å fortsette

Jeg anbefaler andre par som trenger hjelp med overflødige kilo og livsstilsendring til å starte på EasyLife kurs sammen

Oddbjørn (72) og Berit (72) Solstad

Oddbjørn (72) og Berit (72) Solstad

Pensjonert

I 2011 startet vi på livsstilskurs hos Thomas. Vi gikk ned mange kilo og vekten er stabil. Hemmeligheten er at vi er opptatte av hva vi spiser, både innhold og sammensetning.

Vi trener også regelmessig året rundt.

For oss er det viktig å fortsette på senteret fordi vi får hjelp og veiledning både i forhold til trening og kosthold. Trening blir mye mer effektivt når man får kyndig hjelp, og kostholdet er det veldig greit å få en oppdatering på ved behov.